Ulvija Jabbarova

Olen Ulvija Jabbarova, 39-vuotias ryhmäkodin nuorten ohjaaja ja musiikinopettaja sekä kahden lähilukiotamme käyvän nuoren äiti.

Päivätyössäni tuen lapsia ja nuoria kotoutumaan, puhun viittä kieltä. Itse tulin Suomeen nuorena ja yliopistosta vasta valmistuneena työviisumilla.

Rakastuin maahan, opin kielen nopeasti ja tiesin, että täällä haluan kasvattaa lapseni ja rakentaa meille tasapainoisen elämän yhdistäen suomalaista ja azerbaidzanilaista kulttuuria. Arvostan suuresti rauhallista ja kodikasta elämäämme pientalossa Ravalssissa. 

Kuntapolitiikassa minua kiinnostaa nuorisotyö ja kulttuuri. Haluan auttaa eri taustaisia nuoria löytämään yhteyden, jolloin meidän kaikkien kulttuuri rikastuu ja tasa-arvo vahvistuu. Olen sydämeltäni maailmankansalainen ja haluan välittää tätä arvomaailmaa sekä suomalaisille että maahanmuuttajanuorille.

Vapaa-ajallani sävellän klassista musiikkia ja ulkoilen sekä luen paljon. Koen, että musiikki yhdistää – kaikissa maailman kulttuureissa harrastetaan musiikkia ja se vaikuttaa meidän kaikkien tunteisiin.

Comments are closed.