Jukka Tammi

kunnanvaltuutettu, perusturvalautakunnan puheenjohtaja, vanhusneuvoston jäsen.
jukka.tammi [at] elisanet.fi

KIRKKONUMMEN DEMARIT toiminta

Kirkkonummen Demarit ry on tehnyt aktiivista kuntapolitiikkaa kuluneena vuonna. Puolueosaston toimintaa on kehitetty monella tavoin ja olemme saavuttaneet näkyvyyttä kuntalaisten parissa, niin katukuvassa kuin eri medioissa. Tätä työtä tulemme edelleen jatkamaan ajatellen jo parin vuoden kuluttua olevia kuntavaalejakin.

Kirkkonummen Demarit tekivät tälle vuodelle viisi Uudenvuoden lupausta ja näiden lupausten eteen tulemme tekemään kaikkemme, jotta ne toteutuisivat nyt vielä jäljellä olevan valtuustokauden aikana.

1. Kolmikeskuksisen Kirkkonummen tasapuolinen kehittäminen

2. Julkisten palveluiden turvaaminen

3. Asukaslähtöisen kunnan rakentaminen

4. Yhteistyötä paikallisten yhdistysten kanssa

5. Paikallisdemokratian mallin toteuttaminen

Olemme vuoden aikana aloittaneet eri puolella kuntaamme asukastapaamiset, joissa kuntalaiset ovat saaneet tavata edustajiamme ja kertoa ajatuksistaan, toiveistaan ja jos on ollut tarvetta, olemme myös ottaneet risujakin vastaan.

Kirkkonummen Demarit ry piti ylimääräisen jäsenkokouksen kunnantalolla sunnuntaina 15. syyskuuta tärkeimpänä asiana uudistaa hallintorakennetta. Erittäin aktiviinen , aikaansaava, idearikas ja todella pidetty puheenjohtajamme Hannele Rauhanen oli ilmoittanut olevansa estynyt jatkamaan tehtäväänsä sairautensa vuoksi. Toki hän tulee jäämään yhdistyksemme hallitustyöskentelyyn jäsenenä edelleen. Hänen tilalleen puheenjohtajaksi on valittu paluumuuttaja, joka on aikoinaan ollut vaikuttamassa kuntapolitiikkaamme valtuutettuna ja aktiivisena demarina. Hän on Tuovi Ronkainen ja demariyhteisömme toivottaa hänet lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme takaisin! Varapuheenjohtajaksi valittiin kaikkien tuntema pitkän linjan vaikuttajamme Pekka Oksanen. Myös valtuustoryhmässämme on tapahtunut hieman muutoksia. Ryhmän vetäjänä toimii nyt todella pitkään kuntapolitiikassa mukana ollut Ari Harinen ja vararyhmyrinä jatkaa Johanna Fleming. Näiden johdolla me sitten pyrimme täydellä teholla jatkamaan hyvin alkanutta työskentelyä kuntalaisten hyvinvoinnin eteen. Kun pidämme asukastapaamisia sekä olemme teltallamme torilla tai kauppojen edustalla, niin tulkaa juttelemaan kanssamme ja kertomaan toiveistamme. Olette lämpimästi tervetulleita!