Johanna Fleming


Olen 49-vuotias miltei paljasjalkainen kirkkonummelainen. Olen käynyt kouluni eskarista lukioon Kirkkonummella. Opintojen, vaihto-opillasvuoden ja muutaman pääkaupunkiseudulla asutun vuoden jälkeen muutin takaisin Kirkkonummelle 4-vuotiaan poikani kanssa v. 2006. Tällä hetkellä asun Heikkilässä mieheni ja Samsam-koirani kanssa. 18- vuotias poikani asuu jo omillaan.

Työskentelen espoolaisessa yläkoulussa erityisopettajana. Työssäni erityisopettajana 18 vuoden aikana olen nähnyt kuinka tärkeää on resurssoida riittävästi varoja perusopetukseen, oppilashuoltoon sekä lasten ja nuorten matalan kynnyksen mielenterveyspalveluihin. Minulle tärkeitä vaaliteemoja ovatkin sosiaalinen ja koulutuksellinen tasa-arvo.

Tulin valituksi kunnanvaltuustoon ensimmäisen kerran v. 2017 ja olen menneellä kaudella toiminut valtuustoryhmän varapuheenjohtajana, varhaiskasvatus- ja opetuslautakunnan jäsenenä, kunnanhallituksen varajäsenenä ja lapsiystävällinen kunta -työryhmän jäsenenä, ollut mukana laatimassa ensimmäistä kulttuuristrategiaa Kirkkonummella sekä varajäsenenä kuntakehitysjaostossa.

Vapaa-aikanani toimin myös taloyhtiön hallituksen puheenjohtajana sekä Uudenmaan Osuuspankin edustajistossa. Luottamustoimieni ohella viihdyn myös 11 kk vanhan Rescue-koiramme kanssa lenkillä tai koirapuistossa. Minua saa mielellään tulla jututtamaan.

Olen päässyt seuraamaan Kirkkonummen kehitystä usean eri vuosikymmenen ajan erilaisista näkökulmista. Tänä aikana Kirkkonummen väkiluku on miltei kaksinkertaistunut, rakennuskanta on monipuolistunut ja kunta on myös monikulttuuristunut. Kuntapäättäjänä minulle tärkeintä on yrittää vaikuttaa siihen, että Kirkkonummi kuntalaisten iästä ja taustasta riippumatta tarjoaisi kaikille toimivat ja tasavertaiset palvelut ja hyvän arjen monipuolisine harrastus- ja kulttuurimahdollisuuksineen. Ympäristöasiat ovat minulle tärkeitä ja Kirkkonummen ainutlaatuisesta luonnosta on pidettävä hyvää huolta.  Pidetään huolta Kirkkonummesta – Kirkkonummi pitää huolta sinusta.

Comments are closed.