Viveca Lahti

Jag heter Viveca Lahti och kandiderar i kommunalvalet. Har jobbat på Folktinget nitton år som biträdande folktingssekreterare med svenska frågor, idag är jag en nöjd pensionär. Jag bor med min man i Finnsbacka i ett nybyggt rött hus, vår närmaste granne är sonen med familj.

Jag är medlem i Kyrkslätts samhällstekniska nämnd och HNS nämnd för den språkliga minoriteten. Dessutom är jag viceordförande för gemensamma kyrkofullmäktige i Kyrkslätt och medlem i svenska församlingens församlingsråd.

Mitt motto är: Världen kan förändras. Det behövs bara modiga människor.

Nimeni on Viveca Lahti ja olen ehdolla kuntavaaleissa. Tein töitä 19 vuotta
Folktingetissa apulaispääsihteerinä kieliasioden parissa, tänään olen tyytyväinen eläkeläinen. Asun uudessa punaisessa talossa mieheni kanssa, lähin naapuri on poika perheineen.

Olen Kirkkonummen yhdyskuntatekniikan lautakunnan ja HUSin vähemmistökielisen lautakunnan jäsen. Sen lisäksi olen Kirkkonummen yhteisen kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja ja ruotsinkielisen seurakunnan seurakuntaneuvoston jäsen.

Mottoni: Maailmaa voi muuttaa. Tarvitaan vain rohkeita ihmisiä.

Comments are closed.