Sisko Päiviö-Laitinen

Insinööri, eläkeläinen

Olen eläköitynyt insinööri Masalasta.Takanani ennen korona-aikaa on eläkevuosia viisi ja työelämää IT-alalla 50 vuotta. Lapsiperhe-elämää tuli vietettyä noin 30 vuotta (kolme lasta). Toimin myös noin 25 vuotta edesmenneiden rintamaveteraanivanhempieni tukihenkilönä. Rikkautta elämään sukupolvien ”välissä” on tuonut isovanhemman rooli tähän mennessä jo yli 20 vuotta (yksitoista lastenlasta). Lisäksi olen ollut Kirkkonummen kunnallisissa luottamustehtävissä noin 25 ajalla ja lautamiehenä 12 vuotta.Näillä kokemuksilla olen innolla mukana yhteisten asioiden hoidossa.Minulla on isoäidin kiireisimmät ruuhkavuodet ohi ja arkeeni on vapautunut aikaa, jota haluan käyttää tukeakseni Kirkkonummen Demareiden vaaliohjelmaa ja tulevaisuuden visiota.

Kahteen vaalikauteen en ole perhesyistä osallistunut kunnallisiin toimiin.Sitä ennen olin kahdella vaalikaudella Kirkkonummen valtuuston varajäsen ja useammalla kaudella hoidin lautakuntajäsenyyksiä ja johtokuntajäsenyyksiä ala- ja yläasteen kouluissa sekä lukio- ja ammattikoulussa. Olin mm. kaksi kautta Kirkkonummen kunnan ja EVTEK-kuntayhtymän tarkastuslautakunnissa sekä 12 vuotta lautamiehenä Raaseporin käräjäoikeudessa.

Lastenlasteni sanoin olen ”ihana, viisas, järjestelmällinen, loogisesti ja ekologisesti ajatteleva, käytännöllinen ihminen, joka pitää sovituista asioista kiinni. Huolehdin niin läheisistä kuin vieraistakin ihmisistä, jotta elämä olisi turvallista, mahdollista ja elämisen arvoista. Olen positiivinen ja ymmärtäväinen keskustelija, elämän- ja maanläheinen, tehokas ja muut huomioon ottava.

Luotan tulevaisuuteen, en haikaile menneisyyteen asenteella ”ennen kaikki oli paremmin”. Haluan jakaa elämänkokemusta nuoremmille, kehittyä, oppia uutta ja ratkaista ongelmat yhdessä.

Comments are closed.