Pekka Jäppinen

Masalalainen jo noin 40-vuotta. Masalassa on kävelymatkan sisällä palvelut, koulut, päiväkodit, päivittäistavarakaupat, kirjasto, terveysasema ja mikä tärkeää, myös työpaikkoja. Unohtamatta myöskään hyviä liikuntamahdollisuuksia ja lähiluontoa, joka monelle meistä on tärkeä henkireikä. Yhteydet muualle ovat luultavasti myös Kirkkonummen parhaat.

Masala ja Kirkkonummi on hyvä paikka asua ja elää, mutta erityisen tärkeää on turvata tämä myös tulevaisuudessa.

Olen ollut mukana luottamustoimissa, valtuustossa ja eri lautakunnissa, jo kauan. Edelleenkin haluan olla vaikuttamassa siihen miten Kirkkonummi kehittyy nyt ja tulevina vuosikymmeninä.

Masalan ja koko Kirkkonummen kehitysmahdollisuudet ovat omissa käsissämme kun kunnassa tehdään päätöksiä miten yhdyskuntarakenne kehittyy, mihin rakennamme, mitä rakennamme, mistä hyvät palvelumme löytyvät tai miten liikumme. Nämä ovat merkittäviä päätöksiä, jotta pystymme myös jatkossa turvaamaan turvallisen, toimivan ja viihtyisän elinympäristön meille kaikille.

Masala ja koko itäinen Kirkkonummi on edelleenkin voimakkaasti kehittyvä osa kuntaa. Pidetään huolta, että meillä on vahva edustus kun näitä tulevaisuuden päätöksiä tehdään.

Comments are closed.