Tarja Glans

Laboratorioinsinööri

Olen  58-vuotias kahden aikuisen pojan äiti ja 1 lapsenlapsen isoäiti. Asun avopuolisonsa kanssa Lindalissa. Olen asunut Kirkkonummella vuodesta 1984 lähtien. Työskentelen  laboratorioinsinöörinä Ruokavirastossa , jossa toimin JHL:n luottamusniehenä.

 Olen tällä hetkellä varavaltuutettu, henkilöstostöjaoksen että Vesilaitoksen johtokunnan varsinainen jäsen sekä perusturvan varajäsen.

Minulle on tärkeätä lapsista /lapsiperheistä ja ikäihmisistä huolehtiminen. Mielestään päivähoito, terveyspalvet, koulutus tulee säilyttää pääosin osin julkisena toimena eika niitä saa ulkoistaa. Lisäksi kouluissa  pitää huolehtia riittävästä avunsaanninsta, jotta lapset ja nuoret eivät joudu syrjäytymisuhan alle..Kunnan henkilöstöstä täytyy huolehtia, jotta olemme kilpailukykyinen työnantaja.

Harrastuksena minulla kaikenlainen liikunta kuten jumppa, keilailu, luonnossa liikkuminen .Lisäksi harrastuksiini kuuluu valokuvaaminen  ja marjastaminen , lukeminen ja käsityöt. Olen usean vuoden ollut Gesterbyn palstaviljelijöiden toiminnassa mukana. Minulle on tärkeää , että luonnosta ja ympäristöstä huolehditaan . Kaavoitus hoidettava siten , että luontoa jää myös asutuskeskusten lähelle kaikkien saavutettavaksi.

Pidetään huolta toisistamme ja ympäristöstämme.

Comments are closed.