Sini Felipe

Olen avoin ja helposti lähestyttävä tuore Veikkolan asukas. Olen alunperin kotoisin Nummelasta, sittemmin asunut pitkään pohjoisessa ja viime kesänä lopulta palasin lähelle juuriani, kun muutin perheeni kanssa Veikkolaan.Rakastan uutta kotiani ja halusin lähteä täälläkin mukaan kuntapolitiikkaan, sillä haluan tehdä osani sen eteen, että Veikkola ja koko Kirkkonummi on kaikille hyvä paikka asua – itsekin aion tänne juureni nyt kasvattaa! Jokaisella on oikeus saada tasapuoliset mahdollisuudet osallistua ja elää hyvää elämää, omista lähtökohdistaan riippumatta. Pidetään huolta kaikista! 

Perheeseeni kuuluu 3 lasta ja mies. Lapseni ovat ikähaitarilla eskarista teiniin, joten lapsiperheiden palvelut ja niiden kehittämistarpeet ovat osin jo tämän myötä omakohtaisesti tuttuja.Vapaa-aikani kuluu perheen kanssa ja liikuntaa harrastaen. Kuntosalilla viihdyn (heti kun sinne taas pääsee) ja minut voi bongata kävelyllä Veikkolassa muutaman kerran viikossa. 

Olen sosiaalialan ammattilainen ja sen myötä sydäntäni lähellä ovat erityisesti hyvinvointipalvelut, joiden merkitykseen jo ennaltaehkäisevästi ja kattavasti tarjottuna uskon vahvasti. Omaan myös pitkälti kokemusta ja koulutusta liikunnan ja ravitsemuksen alalta, joten terveyspalvelut ovat senkin myötä minulle tärkeitä! Olen ohjannut monenlaista liikuntaa voimajoogasta tanssiin ja näiden sekä sosiaalialan työkokemukseni lisäksi myös hoitoala on tuttu.
Lisää ajatuksistani ja vaaliteemoistani pääsee lukemaan täältä: https://sdp.fi/fi/kuntavaalit/?ehdokas=Sini Felipe-Kirkkonummi ja https://m.facebook.com/Sininenfenix/

Minua saa tulla rohkeasti myös jututtamaan

Comments are closed.